Oldalak

2013. február 16., szombat

Tumblr_mibo0rnpdh1rz0n0vo1_500_large
...és igen, lesz, hogy elbuksz majd egy matekdogát; olyan fiúk miatt sírsz majd, akinek a nevére pár év múlva már nem is fogsz emlékezni; lesz, hogy túl sokat iszol majd és olyan dolgokat mondasz, amiket másnap reggel már megbánsz; kibeszéled majd a barátaidat és ők is ugyanezt teszik veled; a véleményed az emberekről változni fog, amint jobban megismered majd őket; lesz olyan kötelező, amit szívesen olvasol el; lesz, hogy teli torokból énekelsz otthon mikor senki sem hall; arról álmodsz majd, hogy új városba költözz és mikor ez megtörténik, rögtön hiányolni kezded majd az otthonod; egy nap majd rájössz, mit is jelentenek valójában a kimondott szavak - és soha, de soha nem adod fel a boldogság keresését. Ma vagy fiatal, itt és most, nem pedig holnap! Ezt minden reggel mondogasd magadnak, nehogy elszalaszd azokat a dolgokat, amik igazából számítanak!

3 megjegyzés:

  1. Sziaa!
    Tudom, hogy ennek a kommentnek semmi köze a bejegyzésedhez, de azt szeretném kérni, hogy ha látod ezt az írást, akkor írj rám kérlek erre az e-mail címre: alimanniky@gmail.com,
    mert szeretnék beszélni veled a történetedről, mert nem hagy nyugodni, hogy nem folytattad, pedig egyszerűen imádtam. Igazából valamelyik találtam rá és egyből elolvastam mind a 27 fejezetet, de amikor megláttam, hogy nincs folytatás, majdnem sírva fakadtam.
    Szóval kérlek írj!!:)

    VálaszTörlés
  2. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés